Verhuisfirma’s overzicht

Express Vervoer Verhuisfirma’s overzicht

M-Express Transport verhuisfirma.

We zijn als ervaren transport- en verhuisbedrijf geroutineerd in volgende opdrachten:

  • 24u-distributie in de Benelux.

  • Express- en koerierdienst.

  • Nationale verhuizingen, zowel in standaard– als full-serviceformule.

  • Met extra services zoals de verhuring van ladder- of meubellift, tijdelijke opslagruimte en het (op voorhand) ter beschikking stellen van verhuisdozen en inpakmateriaal.

Onze vertrek- of aankomstpunten liggen meestal in West-Vlaanderen: omgeving Izegem, Ingelmunster, Kortrijk, Waregem, Tielt, Meulebeke, Roeselare, Menen, Wervik, Ieper.

Zowel particulieren, vrije beroepen, handelaars en bedrijven behoren tot ons cliënteel. Ook hebben we ons toegelegd op het verhuizen van senioren naar een serviceflat of woonzorgcentrum.

PVF Service Aalst verhuizingen Dé firma voor uw verhuis.

Wij verhuizen in regio’s zoals Aalst, Ninove, Haaltert, Kerksken, Geraardsbergen, Gent, maar ook ver daarbuiten. Al jaar en dag staan wij bekend voor een betrouwbare firma die de noden van haar klanten zeer ter harte neemt. Waarden zoals kwaliteit, stiptheid, orde en netheid dragen wij hoog in het vaandel. Gekoppeld aan onze jarenlange ervaring bieden wij u de serivce voor een vlotte verhuis zonder zorgen. Een verhuis is voor de klant een niet alledaagse bezigheid, dit gaat gepaard met de nodige stress, daarom kiest u voor ons, om dit op een efficiënt volle manier laten verlopen.  Verhuisd u naar een appartement, woning, rusthuis of servicefat, geen probleem … Uw bestemming en onze service zorgen voor een geslaagde verhuis. Wij liften uw meubels in een mum van tijd tot de achtste verdieping! Uw verhuis wordt met de meest nodige zorg uitgevoerd door de zaakvoerders zelf. Uw meubels worden vakkundig ingepakt, en vervoerd. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw meubels te demonteren, en te monteren.

Een verhuis vergt steeds een goede planning vooraf. Om uw spullen steeds gemakkelijk en zonder beschadigingen van het ene naar het andere adres te verhuizen, bieden onze dozen een meerwaarde om dit op een overzichtelijke en kwalitatieve wijze te organiseren.

Het is van uitermate belangrijk om kleine spullen in een zeer goede verhuisdozen te transporteren.

Stevige verhuisdozen zorgen immers dat bij het verhandelen de goederen niet uit de doos vallen, doorzakken van de bodem bij het tillen

is een zeer veel voorkomend feit. Onze dozen zijn vervaardigd uit kwalitatief dubbel gegolfd karton, wat het doorzakken voorkomt. Door de twee handvaten die aan de zijkanten zijn voorzien, zijn deze ook zeer handig te verplaatsen. Uit navraag bij onze klanten, blijkt dat deze dozen meer dan hun nut bewijzen, ook voor het opbergen van klasseurs zijn deze dozen zeer geschikt.

M’n kan tot een gewicht van +/-30kg per doos laden.

Verhuisfirma nodig? Pardaens Verhuizingen Ninove.
Verhuizen is ons vak! Op zoek naar een verhuisfirma? Pardaens Verhuizingen zorgt dat uw verhuizing snel en vlot verloopt, zonder zorgen. Ook voor een liftservice, verhuisbakken en meubelbewaring kan u bij ons terecht. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op.

VANKELEGOM dmnagements transport verhuizingen vervoer.
Van Hoevelen Verhuizingen De verhuisfirma in Mechelen.
Van familie verhuisfirma tot een gekende verhuizer in Mechelen. Het eerste verhuisbedrijf in Mechelen. In 1935 is Van Hoevelen verhuizingen opgericht. Nu, duizenden verhuizen en vier generaties verder, zijn we geëvolueerd tot DE verhuisfirma in het Mechelse, met een uitstekende verhuisservice.

Verhuisfirma Budget Verhuizingen verhuis goedkoop.
Voor alle meubelwinkels en meubelfabrikanten staat verhuisfirma Budgetverhuizingen klaar met een prima meubelwinkelservice. Zowel voor het afhalen, het leveren en het monteren van meubels bieden wij een goedkope en prima service aan. Ook voor een interne verhuis in winkels of magazijnen kan u rekenen op verhuisfirma Budgetverhuizingen.

Verhuizingen dilsen-stokkem Goedkoop Verhuisfirma.
Wij zijn jouw ervaren en betrouwbare partner voor al je verhuizingen in dilsen-stokkem Limburg groot en klein: Professioneel, snel, zonder brokken te maken. Ervaren verhuisfirma ook voor verhuur verhuiswagens, liften, ladders, stevige verhuisdozen en meer! Professionele verhuizing dilsen-stokkem met onze verhuisfirma.

Verhuisfirma gezocht? Bespaar! Vindy.
Door de kwaliteit en prijzen van verhuisfirma’s’ uit uw regio met elkaar te vergelijken kunt u eenvoudig kiezen voor de verhuisfirma met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Prijzen van verhuisfirma’s’ kunnen onderling nogal variëren, het is daarom aan te raden om áltijd verhuisfirma offertes te vergelijken.


Rijschool Den Haag
Op je eigen tempo of supersnel het rijbewijs halen? Alles is mogelijk! Meld je vandaag nog aan en start deze week met je eerste rijles Veldkamp Rijschool Den Haag.